Meghan Markle nuk shkoi ne varrimin e Princit Philip sepse ‘do të ishte në qendër të vëmendjes’

  • G.G /
  • 13 prill 2021 - 10:58
Meghan Markle nuk shkoi ne varrimin e Princit Philip sepse ‘do të ishte në qendër të vëmendjes’

Meghan Markle u tha miqve se nuk donte të shkonte në varrimin e Princit Philip sepse ajo ‘nuk donte të ishte në qendër të vëmendjes’, por pretendon se ajo e adhuronte Dukën dhe ata kishin ‘lidhje të veçantë’, shkruan Daily Mail.

Meghan Markle qëndroi përsëri në Montecito, California, ndërsa Princi Harry fluturoi për në Londër sepse ajo ‘nuk dëshiron të jetë në qendër të vëmendjes’ në varrimin e Princit Philip, pretendojnë miqtë e saj.

Pavarësisht se Dukesha shtatzënë nuk pranoi të kthehej në Londër me Harry për t’u bashkuar me familjen e tij në zi për Dukën e ndjerë të Edinburgut, miqtë thonë se ajo dhe Princi Philip ‘kishin një lidhje të veçantë dhe ajo e adhuronte atë’.

Përveç që nuk dëshironte të ishte në qendër të vëmendjes, një zëdhënës i Pallatit Buckingham më parë konfirmoi se Meghan ‘është këshilluar nga mjeku i saj të mos udhëtojë’ sepse ajo është rreth gjashtë muaj shtatzënë.

“Meghan tha se shqetësimi i saj kryesor tani është mbështetja e Harry-t.

Ajo tha se ia la asaj vetes nëse do të merrte pjesë apo jo në varrim”, thotë një person i brendshëm me lidhje të ngushta me Meghan Markle për DailyMail.com.

Meghan tha se është gjatë këtyre kohërave kur familja duhet të bashkohet, të lërë mënjanë mosmarrëveshjet e tyre dhe të bashkohen si një. Ajo tha se kjo është ajo që Princi Philip do të dëshironte dhe se ajo është e gatshme të falë dhe të shkojë përpara, thanë ata.

“Meghan tha që pjesëmarrja ose mos marrja pjesë në varrimin e Princit Philip nuk do të ndryshojë marrëdhënien e saj me Mbretëreshën. Ajo tha që Mbretëresha e kupton mungesën e saj dhe do të donte që ajo të qëndronte e sigurt dhe e shëndetshme për foshnjën”,tha shoqja.

Meghan tha se kjo është koha e përshtatshme që Henry të rregullojë marrëdhëniet e tij me vëllain dhe babanë e tij.

(Kosova Sot Online)