Robert Berisha: Në Kosovë dhe Shqipëri, gocat martohen me burra të vjetër, kjo ndodh sepse...

  • G.G /
  • 24 korrik 2021 - 11:26
Robert Berisha: Në Kosovë dhe Shqipëri, gocat martohen me burra të vjetër, kjo ndodh sepse...

Robert Berisha i ftuar në “Breaking” ka folur edhe për një fenomen që ndodh shpesh, lidhjet e vajzave me burra më të mëdhenj e më të vjetër në moshë.

Gjatë intervistës Roberti është shprehur se kjo ndodh kur vajzat rriten pa dashurinë e babait.

“Unë i sugjeroj prindërve që t’i ofrojnë fëmijëve të tyre sa më shumë dashuri, që të mos përfundojnë keq. Sidomos me gocat ndodh kjo. Kur nuk kanë dashurinë e prindit përfundojnë edhe me burra më të vjetër siç po ndodh në Kosovë dhe Shqipëri. E kanë vetëm nga mungesa e dashurisë së babait 100%”, tha këngëtari.

(Kosova Sot Online)