Adelina Tahiri e pranon që i ka fryrë buzët

  • E.K /
  • 26 gusht 2021 - 10:33
Adelina Tahiri e pranon që i ka fryrë buzët

Një pjesë e madhe e estradës i janë nënshtruar operacioneve plastike, por të rralla janë ato që e pranojnë një gjë të tillë, ku gjithmonë shprehen se me kalimin e viteve kanë ndryshuar!

Por, së fundmi guximin për ta pranuar një gjë të tillë e ka treguar këngëtarja nga Shkupi, Adelina Tahiri.

Këngëtares i është parashtruar pikërisht pyetje sa i përket operacioneve në fytyrë, e ajo ka vendosur t’i përgjigjet ndjekëses me një video.

“Asnjë ndërhyrje në trup dhe në fytyrë nuk kam bërë, përveç buzëve që kam fryrë”, ka thënë Adelina.

Tutje, këngëtarja shpjegoi se nuk ka nevojë për ndërhyrje të tjera, për shkak se ne shqiptarët kemi gjene shumë të bukura.

(Kosova Sot Online)