Demi po ha molla, neve po na mpihen dhëmbët

  • 23 shtator 2021 - 17:05
Demi po ha molla, neve po na mpihen dhëmbët

E keni dëgjuar shprehjen “të vegjlit hanë molla e të rriturve u mpihen dhëmbët”?

E, pikërisht, kjo shprehje po na përshtatet neve, ndjekësve të Demi Rose dhe vet modeles bombastike.

Ajo ka në imazhet e fundit, shihet duke ngrënë mollë, derisa ishte në bikine.

Pra, ajo po ha, kurse ne po ‘vdesim’ nga linjat e saj perfekte.

(Kosova Sot Online)