Këngëtari kosovar që jeton në Zvicër ankohet se nuk gjeti punëtorë në Kosovë

  • G.G /
  • 24 shtator 2021 - 07:48
Këngëtari kosovar që jeton në Zvicër ankohet se nuk gjeti punëtorë në Kosovë

Këngëtari kosovar Hysni Zeqiri ka thënë se në mungesë të punëtorëve është detyruar të ndërtojë vetë pishinën në oborrin e tij.

Ai ka ardhur nga Zvicra dhe thotë se qe dy javë nuk ka mundur të merret me muzikë për shkak se i është dashur të punoj.

“Është ma problem me gjetë se fuqia punëtore është e mangët. Unë qe dy javë kam ardhë prej Zvicrës dhe veç një herë kam qenë në studio, se më duhet me i ndihmu babës. Punëtortë i kam kërku në rrethinë, kur duhet me punu dikush punë të thjeshtë është shumë e vështirë.

“Më doket e pagujnë 20-25 ose 30, varet qysh e gjen, nuk kanë çmim fiks. Kjo është shejë e mirë se kur ka kërkesë për punëtorë, punëtori edhe e rrit çmimin, por jemi pak edhe dembelë si popull”, shprehet ai në ATV.

(Kosova Sot Online)