Një grup shqiptar merr pjesë në kampionatin e kërcimit të Jennifer Lopez

  • A.P /
  • 13 tetor 2021 - 17:46
Një grup shqiptar merr pjesë në kampionatin e kërcimit të Jennifer Lopez

Një grup kërcimtarësh nga Kamza do të marrin pjesë në kompeticionin e njohur World of Dance që zhvillohet në Amerikë.

Në kompeticionin e zhvilluar nga Jennifer Lopez, marrin pjesë konkurrentë nga e gjithë bota dhe kjo do të jetë hera e parë që një grup shqiptar merr pjesë.

(Kosova Sot Online)