Beatrix Ramosaj pa filtra në Big Brother: Kur shkoj në Holandë pi veç marihuanë

  • G.G /
  • 12 November 2021 - 09:05
Beatrix Ramosaj pa filtra në Big Brother: Kur shkoj në Holandë pi veç marihuanë

Banorëve, Kledit dhe Beatirxit në një ambient të veçantë brenda shpisë i është përgatitur një tavolinë me ushqime, ku aty do të lexohen pyetje nga më të ndryshmet, ku ata të dy do të përgjigjen.

Ai që po ua bën pyetjet është Donaldi.

Njëra nga pyetjet që ajo mori ishte nëse e ka provuar ndonjëherë marihuanën.

Këngëtarja e pranoi se e ka provuar disa herë, duke qenë se ka lindur edhe në Holandë, një vend ku marihuana është legale.

“E kam provuar, si mund të mos e provoj një njeri që ka lindur në Holandë. Kur shkoj te daja edhe tani, e pi gjithmonë”, tha ajo.

(Kosova Sot Online)