Shuma marramendëse që Dua Lipa fitoi vetëm brenda një muaji në vitin 2021

  • G.G /
  • 10 December 2021 - 09:38
Shuma marramendëse që Dua Lipa fitoi vetëm brenda një muaji në vitin 2021

Llogaritë bankare të Dua Lipës janë në rritje. Sipas një raporti të ri nga botimi britanik The Sun, fituesi i Grammy-së fitoi mbi 2.5 milionë dollarë në muaj gjatë vitit të kaluar.

Kjo do të thotë që Dua fitonte 82,000 dollarë çdo ditë, gjë që e dyfishoi pasurinë e saj në harkun e një viti të vetëm. Vlerësimet thonë se ajo kishte rreth 30 milionë dollarë në vitin 2020 dhe tani vlerësohet në 62 milionë dollarë.

Suksesi financiar i fitueses së Grammy është kredituar për shitjet e saj shpërthyese të muzikës, miratimet e saj dhe kompaninë e saj turne, Dua Lipa Live LLC.

Sipas dokumenteve të paraqitura në regjistruesin e Shtëpisë së Kompanive të Anglisë, i cili mbledh pasqyrat financiare nga kompani të kufizuara ose të vogla, Dua Lipa Live LLC fitoi afërsisht 37 milionë dollarë në 2021.

(Kosova Sot Online)