“Dola të shisja mollë dhe speca”, Beatrix tregon punën e parë që ka bërë

  • G.G /
  • 17 December 2021 - 14:17
“Dola të shisja mollë dhe speca”, Beatrix tregon punën e parë që ka bërë

Donaldi dhe Beatrix kanë luajtur një lojë përmes së cilës i kanë bërë pyetje njëri-tjetrit

Një ndër pyetjet që i ra Donaldit të ia bëjë Beatrixës, ishte edhe ajo se cila është puna e parë në jetë që e ka bërë.

Beatrix tha se kur ishte në shkollë fillore, kishte tentuar të shiste disa fruta dhe perime.

Kjo ka ndodhur në fëmijërinë e saj të kaluar në një fshat të Podujevës, ku kishte mbledhur disa fruta dhe perime nga kopshtet e të tjerëve.

“Domethënë atje të gjitha kanë një super kopsht kështu me të gjitha, fruta, perime, dhe shkova, sa mund të kem qenë në klasë të tretë apo të katërt dhe mora ku di unë, mollë dhe speca dhe dola para shtëpisë aty dhe do shisja mollë dhe speca. Një ditë ndenja aty dhe nuk kaloi njeri, aq ka qenë”, tha Beatrix.

(Kosova Sot Online)