Arrin zarfi në shtëpi, merret vendimi për Einxhel

  • G.G /
  • 28 January 2022 - 15:19
Arrin zarfi në shtëpi, merret vendimi për Einxhel

Vëllai i Madh” i ka njoftuar banorët se Einxhel duhet t’i nënshtrohet një ekzaminimi dhe doktorët kanë vendosur të bëjnë një ndërhyrje.

Pas ndërhyrjes ajo duhet të qëndrojë në spital për aq kohë që mjekët të vendosin.

Ajo do të jetë e shoqëruar nga kamerat dhe e shoqëruar nga asistentët e produksionit.

(Kosova Sot Online)