Nuk u pranua si konkurrente vite më parë, Bebe Rexha do të jetë në rolin e mentores në spektaklin ‘’American Idol’’ të këtij vitii

  • G.G /
  • 11 April 2022 - 11:16
Nuk u pranua si konkurrente vite më parë, Bebe Rexha do të jetë në rolin e mentores në spektaklin ‘’American Idol’’ të këtij vitii

Artistja e njohurshqiptare me famë botërore, Bebe Rexha është një nga këngëtaret më të mira të zhanrit pop në muzikën ndërkombëtare.

Gjatë mbrëmjes së sotme ajo do jetë e ftuar si mentore speciale në spektaklin më të ndjekur të talenteve në Shtetet e Bashkuara të Amerikës, “American Idol’’, së bashku me Jimmie Allen.

“Është e vështirë sepse ndihem sikur vërtet kujdesemi për brezat e ardhshëm të muzikës në të gjitha zhanret,” tha Allen për pozicionin e tyre mentor. “Unë besoj se koha që ne investojmë tani do t’i ndihmojë ata si artistët që aspirojnë të jenë në të ardhmen, duke i lejuar ata të vazhdojnë traditën e krijimit të muzikës së shkëlqyer, pavarësisht nga zhanri.”
Rexha dhe Allen kanë qenë të dy konkurrentë në këtë spekakël. Kujtojmë që,Bebe as nuk ishte pranuar në audicionet e “American Idol”.

“Viti 2000 ka ardhur.” Scotty McCreery u kurorëzua kampion në sezonin 10 të sepkaklit. Allen tha për përvojën e tij të sezonit 10, “Unë arrita në top 40 atë vit.”

”Ju e dini se çfarë dua të them,” vazhdoi Allen, “është një përvojë mësimi.” Shfrytëzojeni sa më shumë ta kenë mundësinë, sepse i thashë Bebes, “Shiko, atyre iu është dhënë kjo platformë që po e shikojnë miliona njerëz, dhe ata arritën në 24 më të mirët. Kështu që nuk ka të bëjë më të më impresionojnë mua, ka të bëjë që kë kesh  fansa me çdo performancë dhe  njiheni si artist përmes performancave tuaja.”

Rexha, nga ana tjetër, tha se dëshiron t’u japë konkurrentëve këshilla që mund t’i përdorin shumë kohë pasi të ketë përfunduar spektakli.

“Varet se kush është konkurrenti,” shpjegoi Rexha. “Disa konkurrentë po punojnë për vetëbesimin, dhe me këngët. Disa prej tyre kërkojnë asistencë për sa i përket pranisë në skenë. Ndryshon nga konkurrenti, por qëllimi im kryesor është t’u jap atyre këshilla që fitojnë konkursin. Unë dua që ata të jenë në gjendje të zbatojnë atë që kanë mësuar.”

(Kosova Sot Online)