Faqja zyrtare e Universitetit të Floridës: Adelina Emini, studentja jonë e parë nga Kosova

  • E.K /
  • 23 September 2022 - 12:59
Faqja zyrtare e Universitetit të Floridës: Adelina Emini, studentja jonë e parë nga Kosova

Se shqiptarët janë popull që po e dëshmojnë veten kudo në botë, në gjitha fushat, tashmë dihet.

Një emër që renditet si një nga femrat më të suksesshme shqiptare, është ai i Adelina Eminit.

Këngëtarja është studentja e parë nga Kosova, që u pranua në Universitetin e Floridës.

Ka qenë faqja e këtij universiteti që ka prezantuar këngëtaren, duke thënë se ajo është një femër që ka vizion dhe e pret një ardhme e ndritur.

(Kosova Sot Online)