Mimoza Mustafa nuk njihet me këtë pamje, sfidon dhe vajzat e reja

  • 28 November 2022 - 10:15
Mimoza Mustafa nuk njihet me këtë pamje, sfidon dhe vajzat e reja

Mimoza Mustafa, çdo herë e më shumë po vjen duke u zbukuruar, shkruan "Kosova Sot Online".

Mustafa, i kushton mjaft rëndësi pamjes së saj.

E së fundi, Mimoza ka veshur një fustan të bardhë, ku ka zbuluar dekolten e saj.

(Kosova Sot Online)