Elita: Prindërit nuk shkojnë vërtet me pushime, ata thjesht kujdesen për fëmijët e tyre në një vend tjetër për një kohë

  • E.K /
  • 19 August 2023 - 11:04
Elita: Prindërit nuk shkojnë vërtet me pushime, ata thjesht kujdesen për fëmijët e tyre në një vend tjetër për një kohë

Moderatorja, Elita Rudi, ka shkuar në pushime me Gjikon dhe fëmijët e tyre, shkruan “Kosova Sot Online”.

Elita postoi disa fotografi nga pushimet e saja me familjen e saj.

Si duket Elita nuk është duke i shijuar në tërësi këto pushime, në bazë të përshkrimit të fotografive që ajo ka bërë.

“Prindërit nuk shkojnë vërtet me pushime. Ata thjesht kujdesen për fëmijët e tyre në një vend tjetër për një kohë”.

(Kosova Sot Online)