Shokohet 33-vjeçarja: Ajo çfarë më bëri i dashuri pas 15 vjetësh në seks, po më… - Dashuri - Kosova Sot
Shokohet 33-vjeçarja: Ajo çfarë më bëri i dashuri pas 15 vjetësh në seks, po më…

Shokohet 33-vjeçarja: Ajo çfarë më bëri i dashuri pas 15 vjetësh në seks, po më…

Një femër 33-vjeçare ka rrëfyer për “The Sun”, historinë e saj me të dashurin prej 15 vjetësh. Ajo ka thënë se ai e ka tradhtuar me një femër tjetër dhe kjo si pasojë nuk po mundet më të arrijë kulmin në seks me të dashurin e saj.

Më poshtë rrëfimi i plotë:

Unë po mundem më që të arrijë klumin në seks, kështu që po e gënjej të dashurin time.

Jam në lidhje me të dashurin tim që 15 vjet, por kam zbuluar se ai po më mashtron me një grua tjetër.

Unë jam 33 vjeçare, ai është 37 vjeç dhe kam kuptuar se gruaja tjetër është në të njëzetat.

Në fillim ata dilnin shpesh, por tani ajo ka ikur.

Unë kam filluar të rifitoj besimin në partnerin tim, por kur vie ora e gjumit, asgjë nuk shkon mirë.

Nuk e kuptoj pse.

Zakonisht nuk kam pasur problem për të arritur orgazmën, por tani më duhet të shtirem kinse po e arrij.

Orgazma e rreme është pothuajse gjithmonë një gabim pasi që do të thotë që ju nuk mund ta përballoni problemin.

Përgjigjja e psikologes:

Ju mund ta doni atë, por e keni humbur besimin tek ai.

Është e kuptueshme që ai ka dëmtuar aftësinë tuaj për të orgazmuar me të, gjë që kërkon një nivel të lartë besimi.

E-fletëpalosja ime e grave “Gratë dhe orgazma” do t'ju ndihmojë të merrni gjërat përsëri në bazë të përbashkët dhe të rizbuloni përgjigjen tuaj të orgazmës.

 (Kosova Sot)

6 orë e 22 minuta më parë
18/10/18