Nëse femra lavdëron këtë te mashkulli, atëherë i intereson vetëm seksi pa obligim - Dashuri - Kosova Sot
Nëse femra lavdëron këtë te mashkulli, atëherë i intereson vetëm seksi pa obligim

Nëse femra lavdëron këtë te mashkulli, atëherë i intereson vetëm seksi pa obligim

Meshkujt ndihen mirë kur femrat tek ta vërejnë duart muskulore apo buzëqeshjen, mirëpo nuk u pëlqejnë ku çon kjo.

Nëse femra te mashkull më parë vëren sytë e bukur dhe buzëqeshjen, kjo mund të jetë shenjë që ajo me të nuk dëshiron asgjë serioze.

Hulumtimet kanë treguar që femrat të cilat vërejnë dhe mbajnë në mend te mashkulli vetëm karakteret fizike, nuk janë të interesuara për asgjë serioze dhe të obligueshme.

Nëse mashkulli u intereson për lidhje të gjatë, më dobët do të mbaj në mend se si duket, por më mirë për atë se çka i ka thënë.

Nëse i intereson mashkulli si “gjuajtje” e mirë për lidhje, ato do të fokusohen në tregimin e tij për të kaluarën, për planet e së ardhmes dhe për mënyrën me të cilin e sheh botën.

Dukja do të jetë aq e parëndësishme, sa që është lehtë e mundshme që fare nuk do t’i kujtohet ngjyra e syve të tij.

Interesimi vetëm për seks do të paralajmërojë me atë që deri në hollësi do të dijë ta përshkruajë se si duket, ndërkaq për temat për të cilat kanë biseduar nuk do të mund të thotë shumë.

(Kosova Sot)

16 orë e 42 minuta më parë
20/10/18