Ndiqni këto hapa dhe do të bëni seks gjithë natën - Dashuri - Kosova Sot
Ndiqni këto hapa dhe do të bëni seks gjithë natën

Ndiqni këto hapa dhe do të bëni seks gjithë natën

Nis me ushqimin

Një seks fantastik nuk kërkon një çift të uritur.

Po ashtu duhet të ngopeni mes seancave, nëse keni planifikuar të bëni seks gjithë natën.

Mund të hani banane dhe puding.

Qëndroni ngjitur me njëri-tjetrin

Nuk duhet të mbani shumë distancë pas seksit. Pasi kjo ju bën të ndjeheni të mënjanuar emocionalisht.

Dush i ngrohtë dhe seks oral

Seksi oral mund të jetë një alternativë dhe dushi mes raundeve i mban mundësitë e hapura për të dy.

Lajeni dhe përkëdheleni njëri-tjetrin

Nëse doni me të vërtetë ta relaksoni partneren, bëjini një masazh skalpit, ndërsa i lani edhe flokët. Qëndroni pas saj, sapunojeni, shpëlajeni dhe afrojeni kokën e dushit në zonat intime të saj.

(Kosova Sot)

10 orë e 58 minuta më parë
22/10/18