Ky është mendimi i patriarkut rus për Kosovën - Lajme - Kosova Sot
Ky ėshtė mendimi i patriarkut rus pėr Kosovėn

Ky ėshtė mendimi i patriarkut rus pėr Kosovėn

"Kosova është vend i shenjtë, vend i martirizuar, i betimit dhe ajo gjithmonë do ta ruajë kujtimin për të gjithë ata që kanë pësuar atje”, ka thënë patriarku rus Kiril.

Në intervistën për portalin iskra, patriarku ka theksuar:

“Për Kosovën mendoj me ndjenjën e pandryshuar lutëse, kujtoj të gjithë ata që me guxim dhe pa asnjë lehtësi shërbejnë atje. Kosova për të gjithë ne mbetet doktrinë”.
Në fund patriarku rus ka shtuar se për Serbinë mendon gjithmonë me ndjenja të posaçme.

(Kosova Sot)

6 orë e 16 minuta më parë
18/02/18