Në urimin për vitin 2018 Putin flet për dashurinë - Lajme - Kosova Sot
Nė urimin pėr vitin 2018 Putin flet pėr dashurinė

Nė urimin pėr vitin 2018 Putin flet pėr dashurinė

Presidenti rus Vladimir Putin u ka kërkuar rusëve që të shprehin dashuri ndaj anëtarëve të familjeve të tyre në urimin tradicional të Vitit të Ri.

Putin tha se Viti i Ri është një festë familjare dhe ndryshme të rëndësishme do të vijnë nëse njerëzit do të kujtonin kujdesin për prindërit, të mirëkuptonin fëmijët dhe të mbështesnin të afërmit.

Ai u kërkoi të gjithëve që të falnin dhe t’i dhuronin njëri-tjetrit përqafime.

(Kosova Sot)

20 orë e 35 minuta më parë
22/01/18
aaaaaaaa