Ujërat e zeza problem për kryeqytetin - Lajme - Kosova Sot
Ujėrat e zeza problem pėr kryeqytetin

Ujėrat e zeza problem pėr kryeqytetin

Edhe pse është pjesë e frekuentuar nga studentë e qytetarë, hapësira në Kampusin Universitar, mes Kishës Ortodokse dhe Fakultetit të Edukimit ka kohë që kundërmon nga rrjedhja e ujërave të zeza.

Si rrjedhojë, ujërat e zeza përshkojnë edhe pjesën e paraparë për ecje.

Edhe pse kjo dukuri ka kohë në atë zonë, deri më tash nuk është intervenuar aty.

(Kosova Sot)

15 orë e 56 minuta më parë
25/02/18