Fëmija kërkon mikun e tij të përzemërt, e ai është...(Foto/Video) - TV - Kosova Sot
Fëmija kërkon mikun e tij të përzemërt, e ai është...(Foto/Video)

Fëmija kërkon mikun e tij të përzemërt, e ai është...(Foto/Video)

Ky është momenti i adhurueshëm i një fëmije që spastron shokun e tij të nxehtë nga dritarja dhe e ndihmon atë të hyjë brenda.Ulur në një dysheme me pllaka në një jelek, djali i vogël e vështroi pupun të ndihej rreth dritares me feçkën e tij dhe pastaj vendosi të vinte në shpëtim, përcjell gazeta "Kosova Sot Online".

Image

Zvarritja në një distancë të shkurtër deri në dritare, fëmija shtrirë me grushta e tij të vogël përpiqet t'i shkojë në fund misionit të tij qëllimmirë.

Ndërsa përpiqet të shtyjë veten drejtë për të arritur në lartësinë e qenit,  arrin të hapë dritaret vetëm sa për të parë përmes siç duhet.

Ndërsa qeni priste me durim për shpëtimtarin e tij për të përfunduar punën e tij, fëmija ndryshoi taktikat dhe tërheq dritaren drejt tij.

Image

Për kënaqësinë e tij, të gjitha dritaret kthehen horizontalisht drejt tij në të njëjtën kohë, duke e bërë vetëm hapësirë të mjaftueshme.

Duke u mbështetur në anën e saj pasi e shtrydh kokën në dhomë, qeni fillimisht duket se është mbërthyer në brendësi të saj.

Fëmija mund të shikojë vetëm si qeni qetëson këmbët dhe duket nga e majta në të djathtë ndërsa përpiqet të gjejë një mënyrë për të dalë.

Por pastaj qeni bën një shtytje më shumë dhe çlirohet nga hendeku në dritare, duke u ulur në këmbët e përparme, kur fëmija feston.

Image

Duke tundur krahët rreth ngacmimit, fëmija bën vend për qenin ndërsa e mirëpret mikun e tij brenda për të luajtur, transmeton gazeta "Kosova Sot Online".

 

(Kosova Sot)

18 orë e 10 minuta më parë
22/10/18