Vetura e re e kompanisë EV

  • A.P /
  • 24 November 2022 - 15:13
Vetura e re e kompanisë EV

Shikimi i një makine të re të kompanisë në internet dhe kontrollimi i një në një sallë ekspozite kanë qenë, deri më tani, dy përvoja shumë të ndara – asnjëra prej të cilave nuk është ideale. Ulur në shtëpi përpara ekranit të kompjuterit tuaj do t'ju lejojë të specifikoni një automjet.

 


Ju mund të jeni në gjendje t'i jepni një rrotullim 360 gradë nëse faqja e internetit e prodhuesit përmban të gjitha këmbanat dhe bilbilat, por nuk do të ndjeni vërtet shumë për makinën tuaj të re të mundshme; dhe do t'ju duhet të gërmoni në pjesën tjetër të faqes së internetit për të gjetur përgjigje për çdo pyetje specifike që mund të keni. 

Nga ana tjetër, vizita në një sallë ekspozite do t'ju sjellë nga afër dhe personalisht me automjetin, por në radhë të parë duhet të arrini fizikisht në përfaqësi.

Në një qasje më të mirë nga të dyja botët, CUPRA po kombinon përvojat e faqes së internetit dhe të sallës së ekspozitës në një proces të vetëm. Në treg për një makinë të re të kompanisë, për shembull automjetin tërësisht elektrik Born? 


Më pas vizitoni sallën e re virtuale CUPRA dhe do të keni mundësi të bëni një turne të drejtpërdrejtë të makinës në internet – përmes kompjuterit ose telefonit tuaj – me një ekspert produkti që ju tregon pamjen e jashtme dhe të brendshme të automjetit, duke ju përcjellë me karakteristikat e tij të shumta dhe duke iu përgjigjur të gjitha pyetjet që mund të mendoni, transmeton gazeta “Kosova Sot Online”. Pa pritje, pa kohë të humbur: klikoni lidhjen, caktoni një takim dhe një agjent CUPRA do t'ju dërgojë një mesazh, do t'ju lidhë me një seancë audio dhe video dhe jeni gati për të shkuar.

(Kosova Sot Online)