Funksioni 'Message Yourself' WhatsApp fillon të shpërndahet tek përdoruesit

  • A.P /
  • 28 November 2022 - 15:09
Funksioni 'Message Yourself' WhatsApp fillon të shpërndahet tek përdoruesit

Aplikacioni i mesazheve të çastit në pronësi të meta WhatsApp ka shtuar tani një veçori të re të quajtur "Message Yourself", i cili do t'ju lejojë të dërgoni shënime dhe të krijoni kujtime pa ndonjë zgjidhje. Me këtë veçori, përdoruesit do të jenë në gjendje të ndajnë mesazhe, fotografi, video dhe audio me veten e tyre brenda aplikacionit.

WhatsApp Message Yourself do të jetë i disponueshëm si për përdoruesit e telefonave inteligjentë të iPhone ashtu edhe për Android, dhe kompania ka konfirmuar se funksioni do të shpërndahet për çdo përdorues të WhatsApp në javët e ardhshme, transmeton gazeta “Kosova Sot Online”, kështu që mund t'ju duhet të prisni disa ditë për të përdorur Mesazhin vetë. funksion në smartphone tuaj.

 

Si të përdorni veçorinë WhatsApp Message Yourself?


Për të marrë veçorinë "Mesage Yourself" në WhatsApp, sigurohuni që të përditësoni aplikacionin tuaj nga Google Play Store ose Apple App Store. Hapni aplikacionin e përditësuar WhatsApp, klikoni mbi krijimin e një bisede të re dhe do të mund të shihni numrin tuaj nga kontaktet. Së fundi, zgjidhni numrin tuaj dhe filloni të dërgoni mesazhe.


(Kosova Sot Online)