BMW pritet ta ndryshojë modelin M4

  • A.P /
  • 30 May 2023 - 14:54
BMW pritet ta ndryshojë modelin M4

I frymëzuar nga koncepti, stilisti Khyzyl Saleem ka shndërruar një BMW M4 standarde në një automjet të mahnitshëm.

Ngjyrat janë e zezë dhe me disa theks ngjyrë ari të lehta.

 

Ndryshimet e bëra në M4 fillojnë në pjesën e përparme ku Saleem ka hequr grilat dhe i zëvendësoi ato me grila më të vogla më të ngjashme me ato të modelit Z4.

Sa i përket Concept Touring Coupe që frymëzoi këtë dizajn, BMW aktualisht i referohet atij si një i dizajn, por drejtori i departamentit të dizajnit të BMW Group, Adrian van Hooydonk ka thënë se nëse ka mjaft interes për makinën, BMW mund të kërkojë të ndërtohen afërsisht 50 njësi për klientët. 

(Kosova Sot Online)