- Dashuri - Kosova Sot
SHKOLLA E FLIRTIT: FSHEHTËSI TË VOGLA TË JOSHJEVE QË GJITHMONË KANË SUKSES

SHKOLLA E FLIRTIT: FSHEHTËSI TË VOGLA TË JOSHJEVE QË GJITHMONË KANË SUKSES

Me këto fshehtësi, nuk ka gjasa që një mashkull, të cilit ia keni hedhur syrin, të mos ju kushtojë vëmendje • Lejoni t'ju "kapë" derisa e shikoni. • Njëherë kur të mblidhni guximin t'i afroheni, mos harroni që të zbaviteni. • Detyrimisht t'ia jepni një kompliment. • Në komunikim t'ia ofroni një prekje diskrete. • Pos fjalëve, komunikoni me shikime. • Detyrimisht bëni disa pyetje rreth tij për t'ia bërë me dije se i interesoni. • Luani me fillesat e flokut. • Kur atmosfera dhe biseda mjaftueshëm të nxehet, përshëndetuni, shkoni dhe e lini në padurim për takimin tjetër të radhës. • Mos bini shumë në sy, por kini durim për lojën e maces dhe miut, nëse është i interesuar, do të shpaguhet. • Jini natyrale dhe u shndërroni në diçka që nuk jeni. • Tregoni interesim për gjërat që edhe atij i interesojnë. • Nëse tregohet mundësia, vallë- zoni dhe lëshojuni ndjenjave. 

(Kosova Sot)

17 orë e 17 minuta më parë
21/02/19