Kolegun dy herë më të vjetër, por ai po më çmend fare... - Dashuri - Kosova Sot
 Kolegun dy herë më të vjetër, por ai po më çmend fare...

Kolegun dy herë më të vjetër, por ai po më çmend fare...

Një vajzë 20 vjeçare ka rrëfyer se si ka bërë marrëdhënie seksuale fantastike më një koleg të punës kur të dy kishin qenë pjesëmarrës në një koferencë shitjeje, por ajo thotë se tani nuk e di ku qëndron me të.

Rrëfimi i vajzës:

Unë jam 20 vjeç dhe ky djalë është 20 vjet më i vjetër se unë. Ne morëm mirë në momentin kur fillova punën time të tanishme.

Kishte një lidhje të menjëhershme midis nesh. Ai e bëri të qartë se ai ishte në një marrëdhënie me dikë, kështu që nuk e kam ndjekur.

Pastaj ai tha se ai dhe e dashura e tij ishin ndarë. Duhet të pranoj se unë u lehtësova.

Në këtë pikë ai filloi të më shkruante shumë më shpesh.

Mesazhet u bënë gjithnjë e më shumë flirtuese dhe më pas ai pranoi se sa do të donte të bënte marrëdhënie seksuale me mua.

U ktheva një mesazh duke thënë se ndjeva të njëjtën gjë.

Jo shumë kohë më pas, një konferencë e shitjeve përfshinte një qëndrim gjatë natës në një hotel të zgjuar.

Kjo na dha mundësinë tonë.

Ne shkëmbyem mesazhe të fshehta gjatë gjithë mbrëmjes, me shumë kujdes, pasi nuk donim që të gjithë të dinin se çfarë po planifikonim të dy.

Seksi ishte fantastik – shumë më mirë se çdo gjë që kisha përjetuar ndonjëherë me të dashurin tim të fundit.

Unë mendoj se ky djalë kishte shumë më tepër përvojë dhe kjo tregoi.

Ne patëm një vrap me avull, por gjërat u qetësuan pak pasi pasi tha se e dashura e tij donte ta bënte një gjë të tillë.

Tani, një vit më vonë, teksti dhe flirtimi filluan përsëri dhe ai pranon se ende dëshiron të fle me mua.

Ai gjithashtu thotë se e do të dashurën e tij shumë, por ai ka një lidhje me mua që ai kurrë nuk ka ndjerë me askënd tjetër më parë.

Problemi është se unë nuk mendoj se ai ka ndonjë qëllim për t’i dhënë fund gjërave me të dashurën e tij.

Ai thotë se nuk mund të ketë ndonjë gjë serioze mes nesh për shkak të hendekut të moshës.

Unë e di që nuk po shoh gjëra qartë për shkak të ndjenjave të mia të forta për të – plus unë nuk dua të humbas seksin e mrekullueshëm që kemi së bashku në mbrëmje të së mërkurës kur e dashura e tij shkon në klasën e yoga.

E di që është e çmendur, por nuk mund ta arrij dot. Unë dua t’i tregoj atij sa fort ndihem, por jam i shqetësuar për reagimin e tij.

Vajza thotë:

Ky djalë mund të duket shumë tërheqës por e vërteta është se ai është një lojtar.

Nëse ai nuk po dërgonte mesazhe flirty për ju, do të ishte për dikë tjetër.

Ai është një mashtrim dhe ai nuk kujdeset për asnjë nga gratë në jetën e tij, duke përfshirë edhe të dashurën e shpirtgjerë që ai thotë se e do. Ai ka një mënyrë qesharake për ta treguar këtë dashuri.

Vëmendja nga një njeri i vjetër dhe me përvojë mund të jetë i kënaqur, por sa më gjatë që të mbeteni të përfshirë në këtë, aq më shumë do t’ju lëndoni kur e gjeni të dashurën ose ai do të shkojë në një çështje tjetër.

Ju mund të bëni më mirë se kaq. Mos lejoni që ai të përdorë ju.

Gjeni dikë që me të vërtetë kujdeset për ndjenjat tuaja, jo thjesht për të kënaqur veten.

Tregojuni se ka mbaruar. Pastaj qani lotët dhe përqendrohuni në jetën tuaj shoqërore.

Në këtë mënyrë do të gjeni dikë që është i lirë të të dojë siç duhet.

(Kosova Sot)

10 orë e 24 minuta më parë
13/12/18