Rrëfehet 24 vjeçarja: Do të martohem me të fejuarin 50 vjeçar, por fëmijët e tij më…

  • 27 mars 2019 - 17:50
Rrëfehet 24 vjeçarja: Do të martohem me të fejuarin 50 vjeçar, por fëmijët e tij më…

E dashura DEIDRE: E dashuroj shumë të fejuarin tim por fëmijët e tij më urrejnë. Do të martohemi vitin që po vjen dhe gjithçka shkon për mrekulli kur nuk jemi me ta. Unë jam 24 vjeçe, i fejuari im është 50. Vajzat e tij janë 28 dhe 29 vjeçe. Që të dyja kanë fëmijë dhe marrëdhëniet e tyre, por se urrejnë faktin se jemi bashkë.

Ato vajtojnë se sa shumë ai po shpenzon për martesën tonë përkundër faktit se edhe unë po punoj dhe paguaj pjesën time. Ata kalojnë gjysmën e fundjavës bashkë me nipat dhe nuk më ftojnë mua. Isha e mërzitur dhe ata thanë se unë jua kisha prishur fundjavën sepse i ati i tyre ishte brengosur për mua.

Kam ndaluar t’i vizitoj – nuk po mundem t’i duroj komentet e tyre. Por, urrej faktin ta vë të fejuarin tim në mes.

DEIDRE thotë: Ai është personi që duhet të merret me fëmijët e tij. ai duhet t’jua bëjë me dije atyre se të dashuron dhe se martesa është në plan dhe se do të ishte shumë më i lumtur nëse ato pajtohen me realitetin.

(Kosova Sot)