Rrëfehet Ina nga Tirana, që merr 200 euro për 2 orë marrëdhënie të...

  • 24 korrik 2019 - 11:37
Rrëfehet Ina nga Tirana, që merr 200 euro për 2 orë marrëdhënie të...

Ina është një vajzë nga Tirana, e cila ka nevojë për para. Në një komunikim në Facebook me një të panjohur, ajo e thotë troç hallin e saj. Pranon të kryejë marrëdhënie seksuale me djalin, kundrejt një pagese të arsyeshme për të.

 Vajza nuk kursehet t’i dërgojë foto të trupit të saj djalit “misterioz” me të cilin komunikon. Teksa ai e pyet se për çfarë i duhet paratë, ajo i tregon një “gënjeshtër” të bukur dhe justifikohet.

Për çmimin është e prerë dhe nuk diskuton gjatë, vetëm se i bën të qartë që dy herë ka kryer gjithsej marrëdhënie në jetën e saj.

Image
Image
Image

 

(Kosova Sot Online)