Viti i ri shkollor në Kosovë nis në dy faza

  • S.A /
  • 11 shtator 2020 - 12:45
Viti i ri shkollor në Kosovë nis në dy faza

Sot është mbajtur një takim në mes të ministrit të Arsimit, Ramë Likaj, përfaqësuesve të Komunave dhe përfaqësuesve të SBAShKU-t, ku temë kryesore e diskutimit ka qenë nisja e vitit të ri shkollor.

Ministri i Arsimit, Ramë Likaj, ka thënë se fillimi i vitit të ri shkollor do të nisë në dy faza.

“U dakodruam për fillimin e vitit të ri shkollor në dy faza”, ka thënë ai pas takimit të sotëm me institucionet e tjera arsimore.

Faza e parë fillon më 14 shtator 2020. Me këtë datë mësimin e fillojnë të gjithë fëmijët e klasës parafillore dhe nxënësit e klasave 1,2,3,6,10.

Kurse faza e dytë nisë më 21 shtator me ç’rast mësimit i kthehet klasat 7,8,9 të arsimit të mesëm të ulët dhe të klasave 11,12 të arsimit të mesëm të lartë.

(Kosova Sot Online )