Punime në rrjet, KEDS njofton për ndërprerje të rrymës në këto vende

  • E.K /
  • 02 November 2020 - 17:28
 Punime në rrjet, KEDS njofton për ndërprerje të rrymës në këto vende

KEDS njofton konsumatorët për ndërprerje të rrymës në disa zona për shkak të punimeve në rrjet.

Njoftimet nga KEDS për punimet në rrjet

03.11.2020

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

Prishtinë

1.

TS 35/10(20)kV Mazgit do të ndërprehet:

Dalja 10kV Plemetin (kodi:15019003) prej orës 10:00 -14:00

Vendet: Plemetin, Hamidi, Bivolak, Gllavotin, Bivolak, Strovc, Zhilivodë, Bequk, Milloshevë (një pjesë).

Arsyeja e ndërprerjes: Revizion i largpërçuesit 10 kV.

Pejë

1.

TS 110/10 kV Deçan do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Juniku (kodi: 53000007) prej orës 10:00 – 14:00

Vendet: Lagjja Agim Ramadani, Lagjja Dëshmorët e Kombit dhe Kompleksi Banesor; fshatrat: Baballoq, Dranoc, Gacaferr (një pjesë), Lloqan, Pobergjë, Polanë, Prilep, Rastavicë, Sllup, Voksh dhe Junik.

Arsyeja: Vendosja e ndarësit 10 kV në degëzim Gjocaj dhe Jasiq.

2.

TS 110/10 kV Klina do të ndërprehet:

Dalja 10kV Jagoda (kodi: 52000105) prej orës 09:00 – 12:00 dhe 13:00-16:00

Vendet: fshatrat: Budisallc, Jagodë, Krushevë e Madhe (një pjesë), Lutogllavë, Rudicë (një pjesë), Stupë dhe Tërstenik.

Arsyeja: Pastrim traseje.

3.

TS 110/10 kV Klina do të ndërprehet:

Dalja 10kV Zajmi (kodi: 52000104) prej orës 12:00 – 15:00

Vendet: fshatrat: Bokshiq, Deiq, Dollovë, Drenovcë, Dugojevë, Grabanicë, një pjesë e Klinës, Polcë (një pjesë), Potërç, Potërç i Epërm, Videjë dhe Zajm.

Arsyeja e ndërprerjes: Energjizimi i trafostacionit të ri në Deiq.

Prizren

1.

TS 110/10kV Prizreni 3 do të ndërprehet degëzimi Llokovicë nga dalja 10 kV Zhupa.

Trafostacionet që do të mbesin pa furnizim me energji elektrike:

TS 10/0.4 kV Reqana 1 ( Kodi: 31000026010) nga ora 10:00 – 14:00

TS 10/0.4 kV Llokvica ( Kodi: 31000026012) nga ora 10:00 – 14:00

TS 10/0.4 kV Llokvica-antena ( Kodi: 31000026042) nga ora 10:00 – 14:00

TS 10/0.4 kV Fuad AS ( Kodi: 31000026045) nga ora 10:00 – 14:00

Vendet: Reqan, Llokvicë, Antena dhe Fuad As.

Arsyeja: Ndërrimi i izolatorëve, shtrëngimi i përçuesve dhe pastrimi i trasesë.

2.

TS 110/10 kV Dragash do të ndërprehet:

Dalja 10kV Restelica (kodi: 30036002) prej orës 09:00 – 12:00 dhe 13:00-16:00

Vendet: fshatrat: Glloboçicë, Krushevë, Kukjan, Lubovishtë, Mlikë, Orqushë, Restelicë, Vranishtë dhe Zlipotok.

Arsyeja e ndërprerjes: Pastrim traseje.

Gjilan

1.

TS 110/10 kV Kamenicë do të ndërprehet:

Dalja 10kV Hogoshti (kodi:62000001) prej orës 10:00 – 14:00

Vendet: fshatrat: Bujnoc (një pjesë), Dazhnicë (një pjesë), Hogosht, Kolloleq, Kopërnicë, Kostandincë (një pjesë), Kradinellë, Lajçiq, Lisockë (një pjesë), Marocë (një pjesë), Poliçkë, Shahiq (një pjesë), Shipashnicë e Epërme, Shipashnicë e Poshtme, Tërstenë (një pjesë), Velegllavë (një pjesë), Vriqec (një pjesë), Xhyrishevc (një pjesë) dhe Zhujë.

Arsyeja e ndërprerjes: Bartja e përçuesve në shtylla të reja.

Ferizaj

1.

TS 110/35/10 kV Ferizaj do të ndërprehen:

TS 10/0.4 kV Mirasal (sht. Betony –Tefik Hashani)- (kodi:40000002152) prej orës 09:00-12:00 dhe prej 13:00-16:00

TS 10/0.4 kV Mirasal (miniera) (kodi:40000002153) prej orës 09:00-12:00 dhe prej 13:00-16:00

TS 10/0.4 kV Mirasal (kroin-lagjja Bytyqët) (kodi:40000002154) prej orës 09:00-12:00 dhe prej 13:00-16:00

TS 10/0.4 kV Pompat e ujit Mirosal (kodi:40000002190) prej orës 09:00-12:00 dhe prej 13:00-16:00

TS 10/0.4 kV Mirosal (kodi:40000002191) prej orës 09:00-12:00 dhe prej 13:00-16:00

TS 10/0.4 kV Ismet Kqiqu (kodi:40000002169) prej orës 09:00-12:00 dhe prej 13:00-16:00

TS 10/0.4 kV Moteli (kodi:40000002170) prej orës 09:00-12:00 dhe prej 13:00-16:00

TS 10/0.4 kV Mirsal (xhamia) (kodi:40000002150) prej orës 09:00-12:00 dhe prej 13:00-16:00

TS 10/0.4 kV Mirsal (ferma e pulave) (kodi:40000002151) prej orës 09:00-12:00 dhe prej 13:00-16:00

TS 10/0.4 kV Mirsal (e re -SIDA) (kodi:40000002149) prej orës 09:00-12:00 dhe prej 13:00-16:00

Vendet: rrugët: Dardania, Haki Braha (1 konsumator), Mirosalë, Mirosalë lagjja Bytyqi, Dedaj dhe te Shkolla, Rexhep Bislimi (1 konsumator), fshatrat: Sojevë, Tankasiq dhe Zllatar.

Arsyeja e ndërprerjes: Pastrimit i linjës 10 kV nga vegjetacioni.

04.11.2020

Punime në projekte investive

Pejë

1.

Nga TS 110/35/10kV Peja 1 do të ndërprehet:

NS 35/10kV KFOR-i Pejë (kodi 500550) dhe pa tension mbetet 1 daljet 10kV prej orës 10:00 deri ne ora 16:00.

Vendet: KFOR-i Italian në Bellopojë.

Arsyeja: Instalimi i SCADA-së, faza e tretë.

Ferizaj

1.

TS 110/35/10 kV Ferizaj do të ndërprehet:

Dalja 10kV Qyteti (kodi: 40000001) prej orës 09:00 – 15:00

Vendet: Rrugët: Adrian Krasniqi, Agim Bajrami (një pjesë), Aleksandër Xhuvani (një pjesë), Ali Hadri (një pjesë), Avni Rrustemi, Dërvish Shaqa, Trepçës, Elhami Hasani, Fan Noli, Fshati Vjetër (magjistrlja Kaçanik), Gursel e Bajram Sylejmanit, Hasan Prishtina, Hasan Remniku, Iljaz Kodra, Isref Begolli, Kalabrisë (një pjesë), Kemajl Etemi (1 konsumatorë), lagjëja e Qiraxhive (një pjesë), Magj. Ferizaj-Kaçanik, Magj. Ferizaj-Prishtinë, Migjeni, Milihat Ajeti, Mujadin Aliu (një pjesë), Muskim Mulliqi (një pjesë), Oso Kuka, Petar Koqiq, Rexhep Bislimi, Qiragji, Softaj, Tefik Idrizi, Tetovës, Tomas Mandela, Varosh, Vezir Jashari, Zenjullah Zejna, fshati Bibaj (një pjesë) dhe Greme (1 konsumator).

Arsyeja e ndërprerjes: Vendosja e shtyllave nën tension.

2.

TS 35/10 kV Ferizaj 2 do të ndërprehet:

Dalja 10kV Sillosi (kodi: 40041001) prej orës 09:00 – 15:00

Vendet: rrugët: 1 Tetori (një pjesë), 28 Nëntori (një pjesë), Arsim Rexhepi, Bajram Kelmendi (një pjesë), Bilall Shala, Cen Dugolli, Driton Islami, e Reçakut, Ganimete Tërbeshi, Hasan Berisha (një pjesë), Magj. Ferizaj-Prishtinë (një pjesë), Metush Krasniqi (një pjesë), Ndre Mjeda (një pjesë), Nora Kelmendi (një pjesë). Fshatrat: Papaz, Pojatë, Rahovicë, Sazli, Softaj, Talinoc, (një pjesë), Talinoc i Jerlive (një pjesë) dhe Talinoc i Muhaxherëve (një pjesë).

Arsyeja e ndërprerjes: Vendosja e shtyllave nën tension.

Prishtinë

1.

TS 35/10kV Fushë- Kosovë do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Banesat e reja (kodi:15018020 ) prej orës 09:00-21:00.

Vendet: Banesat e reja.

Arsyeja: Energjizimi i daljeve të reja Feeder 3 Feeder 4 në nivelin e tensionit 20kV sipas projektit Lot 32 Fushë- Kosova 2019.

2.

TS 35/10kV Fushë- Kosova do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Udhëkryqi kabllovik (kodi:10012002 ) prej orës 09:00-21:00.

Vendet: Ana e djathtë të qytetit Fushë-Kosovë.

Arsyeja: Energjizimi i daljeve të reja Feeder 3 Feeder 4 në nivelin e tensionit 20kV sipas projektit Lot 32 Fushë- Kosova 2019.

3.

TS 35/10kV Fushë- Kosova do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Pozhegu (kodi:15018016 ) prej orës 09:00-21:00.

Vendet: PTK-ja dhe Banesat e Pozhegut.

Arsyeja: Energjizimi i daljeve të reja Feeder 3 Feeder 4 në nivelin e tensionit 20kV sipas projektit Lot 32 Fushë- Kosova 2019.

4.

TS 110/10 kV Drenas do të ndërprehet:

Dalja 10kV Orllati (kodi: 16100005) prej orës 09:00 – 09:30 dhe 14:30-15:00

Vendet: Zabeli i Ulët, një pjesë e Llapushnikut, Poterku dhe Vukovci.

Arsyeja e ndërprerjes: Krijimii kushteve të punës pa tension – largimi i urave të tensionit të mesëm.

5.

TS 110/10 kV Drenas do të ndërprehet:

TS 10/0.4 kV Llapushnik e Re (kodi: 16100005181) prej orës 09:00 -15:00

Vendet: Llapushniku (një pjesë).

Arsyeja e ndërprerjes: Ndërrimi i Transformotorit dhe ndërrimi i ormanit.

3.

TS 35/10 kV Batllava do të ndërprehet:

Dalja 10kV Batllava (kodi: 14015001) prej orës 10:00-16:00

Vendet: Batllava, Gërdovci, Bellopoja dhe Lluga.

Arsyeja e ndërprerjes: Pastrimi i terrenit.

4.

TS 35/10 kV Koliq do të ndërprehet:

Dalja 10kV Sharbanët (kodi: 14016003) prej orës 10:00-16:00

Vendet: Sharban, TS Sharbani, TS Alshiqët, TS Halabak, TS Dyzi 1 dhe 2, TS Tërrnava, TS Vanovci dhe TS Bellopoja 1,2,3,4 TS Private (Bellopojë).

Arsyeja e ndërprerjes: Pastrimi i terrenit.

04.11.2020

Punime nga palët e treta

Peja

1.

TS 110/10 kV Istog do të ndërprehet:

Dalja 10kV Istog – Qendra (Kodi 54000013) nga ora 11:00 – 15:00

Vendet: rrugët: 2 Korriku (një pjesë), Bujar Visoqi, Dëshmorët Dervishaj, Ibrahim Rugova, Lidhja e Prizrenit, Nënë Tereza, Rinia, Skënderbeu, Zahir Pajaziti (një pjesë), si dhe një pjesë e Istogut dhe Istogut të Poshtëm.

Arsyeja: Realizimi i hyrje – daljes në TS e Ri 630kVA Banana S.H Istog.

(Kosova Sot Online)