Viva Fresh Store para bankrotit

  • G.G /
  • 18 November 2020 - 14:28
Viva Fresh Store para bankrotit

Rrjeti I dyqaneve Viva Fresh Store, si duket është para bankrotimit.

Një qytetar I lagjes “Arbëria” ka treguar se dyqani në fjalë nuk është në gjendje ti ofrojë konsumatorëve as shporta për furnizim.

“Ushqimin dhe gjërat tjera që I bleva në dyqan po duhet me I mbajtë në dorë dhe me I dërgu te arka një nga një, sepse dyqanit I mungojnë shportat”.

(Kosova Sot Online)