Nisma: Ka parti që munden me ia tregu vendin Vetëvendosjes

  • A.P /
  • 02 dhjetor 2020 - 21:53
Nisma: Ka parti që munden me ia tregu vendin Vetëvendosjes

Zyrtarja e Nismës Socialedemokrate, Valdete Bajrami, ka thënë se nuk është koha që të shkohet në zgjedhje.

Gjithsesi, ajo ka thënë se nuk janë të frikësuar si Nismë që të shkojnë në zgjedhje.

“Ndoshta nuk është korrekte të flitet për kolegët e VV’së këtu pasi nuk janë të ftuar. Gjithsesi qasja e tyre nuk është korrekte. Sipas tyre të gjithë janë të këqinj dhe ne jemi të mirë”, tha ajo.

“Ka parti që mundem me ia tregu vendin Vetëvendosjes”, shtoi ajo.


(Kosova Sot Online)