Ndërron jetë punëtori i Ministrisë së Shëndetësisë

  • E.K /
  • 05 dhjetor 2020 - 15:55
Ndërron jetë punëtori i Ministrisë së Shëndetësisë

Ministria e Shëndetësisë ka njoftuar për vdekjen e një punëtori të sigurimit në këtë ministri.

Me këtë rast kjo ministri u ka shprehur ngushëllime familjes, së afërmve dhe miqve të të ndjerit.

I ndjeri Imer Hoti në këtë minsitri punonte qysh nga viti 2018.

Njoftimi i plotë i MSH-së:

Ministria e Shëndetësisë i shpreh ngushëllime të sinqerta familjes, të afërmve dhe miqve të Imer (Nuhi) Hoti, i cili u nda nga jeta.

Imeri që vjen nga fshati Bradash i komunës së Podujevës, si i punësuar në një kompani private që ofron shërbime të sigurimit, ka punuar në Ministrinë e Shëndetësisë që nga viti 2018, ndërsa nëpunësit e Ministrisë do ta kujtojnë atë përherë si një punëtor të zellshëm, me mirësjellje të lartë dhe vlera njerëzore.

I sinqertë, komunikativ, i gatshëm për ndihmë dhe i afërt çdo herë me zyrtarët e Ministrisë dhe palët.

Gjithashtu, MSh i ngushëllon të gjithë kolegët e Imerit në kompaninë private, ku ai ishte i angazhuar.

I përjetshëm kujtimi për Imerin!

https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=1859822084175370&id=597689407055317

(Kosova Sot Online)