35-vjeçari ka nevojë për transplant urgjent të palcës kurrizore, kërkon ndihmën tuaj

  • E.K /
  • 30 dhjetor 2020 - 23:23
 35-vjeçari ka nevojë për transplant urgjent të palcës kurrizore, kërkon ndihmën tuaj

Mesut Gashi nga Janjeva ka nevojë për ndihmën e të gjithë qytetarëve për shkak që është diagnostifikuar me kancer në gjëndrat limfatike.

35-vjeçari ka nevojë për transplant të palcës kurrizore dhe për këtë kërkon ndihmën e juaj.

Në fotografinë e mëposhtme mund ta gjeni nurmin e xhirollogarisë, ku mund ta ndihmoni Mesutin.

(Kosova Sot Online)