IKSHP’ja i bie pishman e fshin postimin ku thuhej “boll ma sehirxhinjve”

  • G.G /
  • 07 janar 2021 - 14:42
IKSHP’ja i bie pishman e fshin postimin ku thuhej “boll ma sehirxhinjve”

Instituti Kombëtar i Shëndetit Publik duket se i ka rënë pishman për postimin e mëngjesit të sotëm, ku thuhej “boll ma sehirxhinjve”.

Pas shumë reagimeve në rrjete sociale, IKSHP’ja e ka fshirë këtë postim.

Ndyshe, Instituti ka njoftuar sot se që nga mëngjesi e deri në orën 11:05, janë testuar 257 persona dhe se pritja mesatare për testim është vetëm 1 minutë e 7 sekonda.

 “Ora 11.05 deri tani janê testuar të gjithë 257 persona! Ekipi fenomenal i ISHPK! Pritja mesatare 1 minutë e 7 sekonda! Lakmi ekipet botërore! Boll ma sehirxhinjve!”, thuhet në postim.

(Kosova Sot Online)