KEDS njofton përsëri për ndërprerje të rrymës

  • E.K /
  • 02 February 2021 - 17:01
 KEDS njofton përsëri për ndërprerje të rrymës

KEDS ka njoftuar se nesër do të ketë ndërprerje të rrymës në disa zona për shkak të punimeve në rrjet.

Njoftimet  nga KEDS për punimet në rrjet:

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit.

TS 35/10kV Besia do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Prugovc (Kodi: 10013012) prej orës 11:00  – 12:00 si dhe nga 14:00 – 15:00

Vendet: Barilevë Lecët,Te kanali Besi, Leban te Baza 1, Prugovc Extra Dragusha, Leban Dobratiqët, Besi Ambulanca 1, Rimanishta, Betonjerka private Lebanë, Objekti privat Deshishku, Zenit, Jaha Company dhe  Prugovc Zuqollët.

Arsyeja: Ndërrimi i transformatorëve të mbingarkuar.

Gjilan

1.

Në TS 35/10 kV Kllokot do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Pozhorani (Kodi: 61065014) prej orës 11:00  deri në ora 14:30

Vendet: 121 Pompa (Zejna) TS.122 Pirraj Ts.123 Ramajt TS.124 Zukajt TS 125 Kulla TS.126 Alidemët TS.127 Alidemët TS.147 P(Shtëpia Private) TS.148 Gurthyesi (Qerimi) TS.149 Pompa TS.150 Pozhoran TS.151 Novosellë TS.152 TS. e fundit TS.153 Ramjan (Imria) 154 Ramjan P.(Zahir) TS.155 Ramjan (Xhamija) TS.156 Ramjan (Shkolla) TS.157 Mulliri TS.158TS. i ri Zukajt Pozhoran TS.160 TS. Pirrajt Pozhoran TS.159TS. Pozhoran Dalja e Reja TS.162 TS. SH Fusha e Sportit.

Arsyeja: Ndërrimi i transformatorëve të mbingarkuar.

Gjakovë

1.

Në TS 35/10 kV Malisheva do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Caralluka (Kodi: 82082001)  prej orës 11:00 deri në ora 15:00

Vendet: rr.603 Adem Jashari (një pjesë), rr.605 Rilindja Kombëtare (1 konsumator), rr.606 Pavarësia (1 konsumator), rr.610 Hisni Mazreku (1 konsumator), fshatrat: Carallukë, Dragobil, Drenoc, Panorc, Shkarashnikë, Tërpezë e Poshtme, Vërmicë dhe Vërmicë e Malishevës.

Arsyeja: Ndërrimi i transformatorit të mbingarkuar.

03.02.2021

Punime në projekte investive

Ferizaj

1.

Në TS 35/10kV Ferizaj II nga dalja 10kV Kosovatransi do të ndërprehet:

Degëzimi  10 kV (Kodi: 40041004096,097,238,086,263,264,237) nga ora 09:30 deri në ora 16:30.

Vendet: TS Kombinati i Drurit, TS ELKOSI, TS Viva Fresh, TS Kombinati i Drurit, Ahmet Kaçiku The village dhe TS ELKOSI- Ndërtesa.

Arsyeja: Energjizimi i kabllove të reja dhe kalimi i trafostacioneve nga Kosova Trans 2 në Kosova Trans 1.

2.

Në TS 35/10kV Ferizaj II nga dalja 10kV Drejtimi i Sillosit do të ndërprehet:

Degëzimi  10 kV (Kodi: 40041001268,001,200,003,004,104,201,211,058) nga ora 11:00 deri në ora 14:00.

Vendet: Lagjja Iliria, Drebangu, afër Përmendores ”D. Islami”, TS BEN – AF, TS, afër Spitalit ”Elita” (Jezerci Xhamprerës), Gllavicët-afer Ben-Af, TS BEN – AF, TS Ganimete Tërbeshi.

Arsyeja: Energjizimi i kabllove të reja.

3.

Në TS 110/35/10kV Ferizaj 1 nga dalja 10kV Vëllezërit Gërvalla do të ndërprehet:

Degëzimi  10 kV (Kodi: 40000004252,243, 242) nga ora 11:00 deri në ora 14:00.

Vendet: TS 28 Nëntori e re, TS 28 Nëntori (blinda ), TS 28 Nëntori (MBTS).

Arsyeja: Energjizimi i kabllove të reja.

04.02.2021

Punime në projekte investive

Prishtinë

1.

TS 35/10 kV Parku i Biznesit  nga dalja 10kv Komorani do të ndërprehet:

10/04Kv Komoran te shkolla (kodi 16023007101 ) prej orës 08:00 deri në ora 17:00

Vendet: Komoran te shkolla.

Arsyeja: Shkyçja e konsumatorëve nga rrjeti i vjetër dhe rikyçja në rrjetin e ri nëntokësor.

04.02.2021

Punime nga palët e treta

Ferizaj

1.

TS 35/10kV Ferizaj I do të ndërprehet:

Dalja  10 kv Drejtimi Emin Duraku  (Kodi 40040002) nga 10:00 deri në ora 13:00

Vendet: rrugët: Emin Duraku, Gjon Sereqi, objektet banesor Inxhinieringu, Hjarush Beqiri, Vizioni (Çerdhja), Naser Hetemi, Xhemaj Ferati dhe Seli Palushi.

Arsyeja: Montimi i llamarinave dhe përmirësimi i vërejtjeve.

Prishtinë

1.

TS 110/10(20)kV Prishtina 3 nga dalja 10kV Nr. 6 Iliria do të ndërprehet:

TS 10/04 kv Shefki Berisha Terraplan & Partners (Kodi 12000002125) nga 11:00 deri në ora 15:00

Vendet: TS. Shefki Berisha Terraplan & Partners.

Arsyeja: Ndërrimi i panelit të tensionit të ulët në TSB ekzistuese sipas pëlqimit elektro-energjetik.

(Kosova Sot Online)