Gjest i rrallë! 17-vjeçari gjen kuletën plot me para në rrugë, thërret policinë dhe ia dorëzon pronarit

  • E.K /
  • 08 February 2021 - 12:52
Gjest i rrallë! 17-vjeçari gjen kuletën plot me para në rrugë, thërret policinë dhe ia dorëzon pronarit

Një djalosh nga Siena gjeti një qese plot me para dhe thirri policinë për t’ia kthyer pronarit.

Ky ishte  gjesti fisnik i një 17-vjeçari nga Siena, që u raportua nga mediat italiane.

Alberto, ky është emri i të riut, i cili gjeti në rrugë portofolin plot me para.

Nga një vështrim i shpejtë i portofolit ai kuptoi se brenda tij, përveç dokumenteve të ndryshme, kishte një shumë të konsiderueshme parash dhe çeqesh.

Pa u menduar gjatë, ai  thirri policinë dhe dorëzoi portofolin. Policia verifikoi që, kishte 900 euro brenda, dy çeqe, 2200 dhe një mijë euro, si dhe të dokumente të ndryshme.

Agjentët e Zyrës së Parandalimit të Përgjithshëm dhe Ndihmës Publike gjurmuan menjëherë pronarin, menaxherin e një aktiviteti tregtar; paratë dhe dokumentet i referohen biznesit dhe kënaqësia e gjetjes së tyre mund të imagjinohet lehtësisht.

Adoleshenti mori falënderimet e pronarit i cili, përmes agjentëve, gjithashtu për t’i shprehur mirënjohje djalit dhe familjes së tij, kreu edhe një gjest konkret për sjelljen e tij të lavdërueshme.

(Kosova Sot Online)