Pasojat e tymit të cigareve/ Gruaja pastron muret dhe zbulon se ato janë të bardha dhe jo portokalli

  • E.K /
  • 15 mars 2021 - 17:32
Pasojat e tymit të cigareve/ Gruaja pastron muret dhe zbulon se ato janë të bardha dhe jo portokalli

Një grua mbeti e habitur pasi bëri zbulimin e tmerrshëm se muret e saj ishin në të vërtetë të bardha, jo 'portokalli' siç mendonte ajo.

Duranda Rose ndau atë që bën për 21 vjet pirja e duhanit në TikTok, ku ajo njihet si @camelgum .

Duke zbuluar shtetin e neveritshëm që qiramarrësit e mëparshëm u larguan nga shtëpia e tyre, ajo pranoi se nuk kishte parë kurrë diçka kaq "të keqe".

Në një video që është pëlqyer më shumë se 17.5 milion herë, një burrë mund të shihet duke fshirë një mur 'portokalli' me një sfungjer të lagur.

Ndërsa e bën këtë, lëngu portokalli pikon poshtë murit për të zbuluar muret e bardha dikur të ndritshme.

Tavani dhe pajisjet u mbuluan gjithashtu nga një shtresë e trashë portokalli e katranit e cila ishte ndërtuar për dy dekada.

Sidoqoftë, përkundër gjithë punës së tyre të vështirë, ajo tha se katrani vazhdon të rrjedhë nga brenda mureve.

Në një video tjetër, Duranda bëri zoom në dhjetëra vrima të djegies në qilim, të cilat mund të ishin shkaktuar nga cigare të rëna, pasi ajo thotë: "Si nuk u dogj ky vend?"

Që nga postimi, videoja është pëlqyer më shumë se 2.4 milion herë dhe ka marrë më shumë se 38,000 komente.

(Kosova Sot Online)