Rrugët më të dëmtuara në botë

  • A.P /
  • 25 korrik 2021 - 09:09
Rrugët më të dëmtuara në botë

Gjithçka filloi me një britanik i cili, përmes Reddit, u ankua për gropat në rrugën pranë shtëpisë së tij.

Sidoqoftë, situata u përshkallëzua shpejt dhe njerëzit në foton e tij filluan t’u përgjigjen perlave të inxhinierisë civile nga vendet e tyre.

 

Duke gjykuar nga ato që gjetëm në galeri, britaniku me siguri shpejt e kuptoi që ai mund të mos kishte aq shumë problem sa mendonte se kishte.

Nga ana tjetër, kroatët mund të mburren se, kur bëhet fjalë për mirëmbajtjen e rrugëve, ata kanë përfunduar krah për krah me Ugandën dhe Indinë.

(Kosova Sot Online)