Dënime masive: Shteti i Kosovës ka gjobitur mbi 8 mijë qytetarë për dy ditë

  • E.K /
  • 03 September 2021 - 13:48
 Dënime masive: Shteti i Kosovës ka gjobitur mbi 8 mijë qytetarë për dy ditë

Policia e Kosovës ka njoftuar se gjatë 24 orëve në gjithë vendin ka shqiptuar 4237 tiketa në bazë të ligjit COVID-19.

Ndërsa për 48 orët e fundit janë shqiptuar gjithsej 8500 gjoba trafiku.

Statistikat e përgjithshme të datës 2 Shtator

Image

Statistikat e përgjithshme të datës 1 Shtator

Image

Policia po ashtu gjatë 24 orëve ka shqiptuar edhe 1376 tiketa trafiku.

Ndërkohë, bëhet e ditur se gjatë 24 orëve kanë ndodhur 23 aksidente trafiku me të lënduar dhe 30 me dëme materiale.

(Kosova Sot Online)