Lokali me muzikë live mbyllet në Rahovec, gjobiten 18 persona lokal muzike

  • E.K /
  • 16 shtator 2021 - 21:54
Lokali me muzikë live mbyllet në Rahovec, gjobiten 18 persona lokal muzike

Një lokal në fshatin Xërxë të komunës së Gjakovës është mbyllur nga Policia së bashku me inspektorët e AUV-it.

Arsyeja është se në lokal u organizua një mbledhi me muzikë live dhe me shumë mysafirë.

Policia e Rajonit të Gjakovës ka njoftuar se veprimi i tillë është ndërmarrë duke u bazuar në masat e vendosura nga Qeveria e Kosovës dhe Ligji për Parandalimin dhe Luftimin e pandemisë COVID-19.

Përveç mbylljes ndaj lokalit është shqiptuar fletëparaqitje.

Fletëparaqitje sipas Policisë u janë shqiptuar edhe 18 personave të cilët ishin brenda lokalit.

Policia ka apeluar që të respektohen masat e vendosura për parandalimin e përhapjes së COVID-19.

(Kosova Sot Online)