Me 77 vota miratohet në parim projektligji për të drejtat pronësore të shtetasve të huaj në Republikën e Kosovës

  • G.G /
  • 20 shtator 2021 - 13:35
Me 77 vota miratohet në parim projektligji për të drejtat pronësore të shtetasve të huaj në Republikën e Kosovës

Me 77 vota miratohet në parim projektligji për të drejtat pronësore të shtetasve të huaj në Republikën e Kosovës

Kuvendi i Kosovës e ka miratuar në parim projektligjin për të drejtat pronësore të shtetasve të huaj në Republikën e Kosovës.

Për miratimin e këtij projektligji nuk kishte asnjë votë kundër dhe asnjë abstenim.

Sipas Kryetarit të Kuvendit, tani ngarkohet komisioni funksional dhe komisionet e përhershme që në afatin e parapara nga rregullorja e kuvendit të shqyrtojë projektligjin dhe t’i bashkëngjisin edhe rekomandimet.

(Kosova Sot Online)