Kënaquni me pamjet përrallore të fshatit kosovar që dekorohet çdo fund vit

  • E.K /
  • 02 December 2021 - 09:57
Kënaquni me pamjet përrallore të fshatit kosovar që dekorohet çdo fund vit

Si çdo vit tjetër, tanimë është bërë traditë që fshati Pjetërshan në komunën e Gjakovës të marrë pamje tejet festive qysh me fillim të muajit dhjetor.

Fshat ky i cili cilësohet si i dekoruar më së miri në gjithë Kosovën, sa i përket festave të fundvitit, Krishtlindjeve dhe Vitit të Ri.

Dekorimet kaq të veçanta, përkatësisht ato në oborrin e Kishës së fshatit, i bëjnë të rinjtë e këtij vendi, të cilët e kanë treguar se kujdesen për çdo gjë deri në detaje.

Për t’ju sjellur më afër atmosferën që ka kapluar fshatin Pjetërshan, fotografi Besim Ndau ka realizuar disa fotografi përrallore të tij vendi plot magji.

(Kosova Sot Online)