Trupat e viktimave u nisën nga aeroporti, familjarët do të kryejnë ceremoninë e varrimit

  • E.K /
  • 03 dhjetor 2021 - 14:11
Trupat e viktimave u nisën nga aeroporti, familjarët do të kryejnë ceremoninë e varrimit

Përfundoi ceremoni në aeroportin e Shkupit dhe familjarët morën trupat e të afërmeve të tyre për të kryer ceremoninë e varrimit .

(Kosova Sot Online)