U kritikuan për fotografinë me pacientin e shtrirë – çfarë po bënin mjekët në Gjakovë

  • E.K /
  • 04 December 2021 - 10:21
U kritikuan për fotografinë me pacientin e shtrirë – çfarë po bënin mjekët në Gjakovë

Spitali i Përgjithshëm i Gjakovës dje ka publikuar një shkrim në “Facebook” që lidhet me raportin e punës për muajin nëntor të vitit 2021. Për këtë postim ata kishin përzgjedhur një fotografi në sallën e operacionit ku shihet edhe një pacient i shtrirë. Vendosja e asaj fotografie është kritikuar me të madhe, derisa vetë spitali më pas e ka ndryshuar.

Lidhur me këtë çështje ka reaguar edhe gazetari i shëndetësisë, Bujar Vitia, i cili thotë se nga menaxhmenti i Spitalit të Gjakovës më pas është dhënë një sqarim se fotografia është realizuar gjatë një intervenimi në sy më konkretisht pas injektimit të avastinës dhe se s’bëhet fjalë për operim.

(Kosova Sot Online)