I lind fëmija me ngjyrë, gruaja thotë se nuk është faji i saj, akuzon burrin se ka pirë shumë kafe

  • E.K /
  • 25 dhjetor 2021 - 13:44
I lind fëmija me ngjyrë, gruaja thotë se nuk është faji i saj, akuzon burrin se ka pirë shumë kafe

Një grua spanjolle ka habitur të gjithë me deklaratën e saj, pasi asaj i lindi fëmija me ngjyrë.

Gruaja 24-vjeçare, identiteti i së cilës nuk u bë i ditur për shkaqe sigurie, nga Valencia e Spanjës, deklaroi se fajtorë për lindjen e foshnjës me ngjyrë është burri i saj.

Bashkëshorti i 24-vjeçarës është po ashtu i bardhë, dhe në momentin që pa djalin i kërkoi shpjegime gruas së tij.

“Nuk jam racist. Por, ti me siguri më ke tradhtuar” i tha ai gruas së tij. Por, gruaja 24-vjeçare ka pretenduar se ajo nuk e ka tradhtuar kurrë dhe fajin e kishte fakti që burri i saj pinte gjatë gjithë kohës kafe.

Pas kësaj, burri deklaroi se ndihet keq që e akuzoi gruan e tij dhe e beson atë pasi ajo e dashuron.

Kësisoj, mbi bazën e besimit, burri ka premtuar se nuk do t’i nënshtrohet testit të vërtetimit të prindërimit.

(Kosova Sot Online)