Sa shishe ka shitur Coca-Cola në vitin e parë të prodhimit dhe sa shet sot?

  • E.K /
  • 25 December 2021 - 12:56
Sa shishe ka shitur Coca-Cola në vitin e parë të prodhimit dhe sa shet sot?

Edhe kompanitë e mëdha kanë pasur fillimet e tyre të vështira e njëra ndër to është edhe Cola-Cola.

Sot, Coca-Cola është ndoshta edhe pija më e njohur në botë dhe më së shumti e konsumuar, por në fillimet e saj, ishte tejet një firmë e vogël.

Në vitin e parë të prodhimit, Coca-Cola shiste vetëm 9 shishe në ditë, ndërsa sot, kjo firmë gjigande shet rreth 1.9 milion shishe Coca-Cola në ditë, transmeton lajmi.net

Sa shishe ka shitur Coca-Cola në vitin e parë të prodhimit dhe sa shet sot?Kjo histori mund të jetë një motivim për të gjithë që duan të fillojnë biznes por në fillim zhgënjehen.

(Kosova Sot Online)