Një shitësi i bllokohet koka në shkallë lëvizëse

  • E.K /
  • 05 January 2022 - 11:56
Një shitësi i bllokohet koka në shkallë lëvizëse

Në internet është publikuar një video e pazakontë, në të cilën një të riu u ngujohet koka anash shkallëve lëvizëse në një qendër tregtare në Indonezi.

Burri i identifikuar si shitësi Rizki ishte përkulur anash shkallëve për t’u tallur me një shok që ndodhej në dyshemenë e qendrës tregtare “Mangga Dua Mall” në Xhakartë, sipas dëshmitarëve.

Përderisa shkallët filluan të lëviznin lart, Rizki dështoi që të largohej me kohë dhe koka i ngeci mes murit dhe rrethojës së shkallëve, shkruan Daily Mail.

Roja e qendrës tregtare e ndali menjëherë lëvizjen e shkallëve, duke e ndihmuar shitësin që t’i shmangte lëndimet serioze.

Pas pak afër tij mblidhen disa njerëz, të cilët e ndihmojë për ta nxjerrë kokën. Më në fund, shitësi arrin ta largojë kokën nga hapësira e ngushtë ku i ishte ngujuar.

(Kosova Sot Online)