Ish-ambasadori holandez në Kosovë për referendumin: Kosova është shtet i pavarur

  • E.K /
  • 15 janar 2022 - 11:52
 Ish-ambasadori holandez në Kosovë për referendumin: Kosova është shtet i pavarur

Ish-ambasadori i Holandës në Kosovë, Robert Bosch, ka thënë se QUINT-i duhet ta duartrokasë dhe ta mbështes qeverinë e Kosovës për moslejimin e zhvillimit të referendumit të Serbisë në Kosovë.

Bosch e ka quajtur të çuditshme deklaratën e QUINT-it për lejimin e referendumit të Serbisë në Kosovë.

“Vetëm përgjigje të duhur ndaj deklaratës shumë të çuditshme të Quint-it. Veçanërisht Quint-i duhet të kuptojë se Kosova është shtet i pavarur dhe më në fund gjithashtu do të veprojë si i tillë. Quint-i duhet ta duartrokasë dhe ta përkrahë qeverinë”, ka shkruar ai.

(Kosova Sot Online)