Ky është doktori që ka kryer mbi 500 operime në mal, disa edhe pa narkozë

  • E.K /
  • 31 January 2022 - 08:16
Ky është doktori që ka kryer mbi 500 operime në mal, disa edhe pa narkozë

Agjm Hazrolli kirurg me profesion i shkolluar ne Lubjlana u kthye në Kosovë në kohën kur filloi lufta.

Ai bashkë me stafin e tij të cilin e mblodhi nga disa zona të Kosovës dhe improvizoi një spital në zona të luftimeve në anën e Malishevës e Drenicës ku kreu mbi 500 operacione në mal.

Ai këputi-amputoi edhe gjymtyrë të ushtarëve të UÇK-së të cilit ishin plagosur në zona të luftimeve, shpesh herë ai këtë punë e bëri edhe pa narkozë.

(Kosova Sot Online)